Veckobrev Citykyrkan v 34 2018

Torsdag 23:e augusti

I år har vår församling tre fokusområden: gemenskap, fördjupning och nya människor. Församlingslägret förra helgen gav tid till både gemenskap och fördjupning. Speciellt tycks många ha uppskattat tid för samtal och bön i mindre grupper.

Idag har jag, Josefin och baptistpastor Frida Blomberg gjort och bjudit ”nya människor” på stan på våfflor. Det är ett bra sätt att synas som kyrkor och få flera goda samtal. Vi peppar extra för Alpha-kursen vi har tillsammans som börjar 11/9. Hoppas att ni har sett det snygga baneret om Alpha som vi hängt på kyrkans kortsida (Tack Per-Anders & Peter för hjälpen)

På söndag startar söndagsäventyret för terminen och det känns som startskottet för höstens alla händelser. Vi inleder vår vårt tema om ”Anden”.

Vi har församlingsmöte med rapport om fastigheten och ekonomi efter gudstjänsten.

Mattias Eveborn

Be gärna för:

Söndagsäventyre, barn och ledare.