Veckobrev Citykyrkan v 31 2018

Måndag 30/7-18

Hoppas att ni har det bra i sommarvärmen.

Jag och Josefin jobbar nu omlott några veckor. Denna vecka handlar mycket om läger för min del. Först och främst barnlägret på Östgötagården där ca 100 barn börjar lägret på torsdag. Tror på några viktiga dagar som kan sätta djupa avtryck i unga människors liv.

Framöver har vi också församlingslägret 17-19/8. Med det ännu är sommar har vi möjlighet att njuta av vatten och natur, ta tid med varandra och Gud. Mer info om lägret och anmälan längst ner.

På söndag har vi möte i kapellet i Gamla Linköping kl 15.00. Jag kommer att  hålla en apell utrfrån kyrkoårets tex om Vinstocken och grenarna ur Joh 15, musik med Joel Samuelsson, och Margareta Chantre leder. Ta gärna med en "rågad" fikakorg så att det går att bjuda gäster på kyrkkaffe.

Vill också påminna om "Summer outreach" i Ryd nästa vecka (32) fredag och lördag från ca 17.00. Då är det barnmöteten utomhus med hoppborg och andra aktiviteter. Det finns en mängd uppgifter för den som tycker att det är viktigt att barnen i Ryd får höra om Jesus. Det finns många olika uppgifter, stå vid bokbord, vakta en sladd, eller bara umgås med barn och vuxna i området. Hör av dig till Lars Mattsson för mer info. 0734-182018

Bed gärna för vad som händer framöver.

/Mattias Eveborn

Välkommen till församlingsläger 17-19 augusti!

Också detta år blir det läger på Östgötagården. Vi tror på ett antal sköna dagar med Gud och varandra. Lägret är öppet för den som vill dela gemenskapen i vår församling oavsett om man är medlem eller inte.

Konceptet blir enkelt och otvunget där alla hjälps åt. De som önskar ansluter på fredagskvällen från ca 18.30 (vill man komma tidigare får man kolla upp med nyckel). På fredagen är det självhushållning och man håller en andakt under spontana former. På lördag serveras frukost för de som övernattat.

Lördag Kl 10.00 är det incheckning för de som ansluter och fika. Vi börjar med en gemensam samling, alla generationer, för att sedan dela upp oss i mindre grupper. Vi kommer att undersöka hur Gud är hos oss genom Anden.

Under eftermiddagen är det tid för avslappnad gemenskap, fika och bad. Vi kommer under en stund ha några generationsöverskridande aktiviteter, det kan komma att handla om foto, pyssel, fotboll något helt annat. Skulle du vilja dela med dig av ditt specialintresse? –Berätta det i din anmälan.

Om eldningsförbudet hävs blir det lägerbål och grill till kvällen, annars samlas vi ändå.

Söndagens gudstjänst, kl 10.00 utformas enligt ordet ”när ni samlas har var och en något att bidra med”. Man får gärna förbereda sig och ta med sig en sång, ett bibelord eller vittnesbörd att dela under samlingen. Det finns också gott om utrymme för det spontana, men ingen skall känna sig pressad att ”framföra” något.

Innan vi skiljs åt serveras korv.

De flesta uppgifter som skall lösas fördelas när vi är på plats, men några behöver förberedas. Berätta i din anmälan om du vara med och förbereda lägret.

Vi vill att alla skall ha möjlighet att vara med på lägret. Känn dig fri att betala efter förmåga. Föreslagna priser är:

Fredag -Söndag 350:-

Lördag- Söndag 280:-

Lördag 120:-

Barn: Gratis

De faktiska kostnaderna för lägret är lite högre 165 kr/natt vuxen för säng, 110/natt barn. Matsal kostar ca 40 kr/person/dygn. Övriga inköp ca 100kr/person.

Anmäl dig via länken nedan, senast 12/8.