Veckobrev Citykyrkan v 26 2018

Torsdag 28:e juni

På söndag möts vi till gudstjänst i Citykyrkan. Jag kommer att predika om den smala vägen ur Matt 7. Jag blir alltid lika fascinerad när verserna öppnar sig och jag får en glimt av alla den rikedom som kan rymmas i ett par verser. Hoppas att det skall bli givande för er alla lär vi tar del av dessa ord från Jesus på söndag.

Tre söndagar i juli är det stugmöten i stället för vanliga gudstjänster. Vi möts i olika hem på samma tid som vanligt för bön, samtal och kaffe. 22/7 har vi inte fått någon värd för stugmöte. Skulle någon vara intresserad uppdaterar vi hemsidan med aktuell information. Annars hänvisar vi till andra kyrkor denna söndag.

Efter mötet på söndag tar jag semester resten av juli. Hoppas att ni alla får tillfälle till vila och att njuta av allt det goda som Gud ger denna sommar. Passa gärna på att ta lite extra tid med Gud. Vid sidan av Bibeln och bönen rekommenderar jag att lyssna på intressanta förkunnare från Torp-konferensen på nätet, eller varför inte på de predikningar som du missat under vårterminen på vår hemsidan. Gillar du poddar är ett varmt tipps ”Exploring my strange Bible”.

Mattias Eveborn

Be gärna för:

De som känner sig ensamma under sommaren

Övrig info:

Mattias har semester v.27-30 & 32