Veckobrev Citykyrkan v 22 2018

Fredag 8:e juni

Nu på söndag 10/3 har vi ”hemfika” istället för kyrkkaffe efter gudstjänsten. Alla intresserade kan i samband med gudstjänsten anmäla sig för att gästa någons hem. Vill man hellre ta emot gäster går det bra att höra av sig till Ing-Marie Ahlberg. Under gudstjänsten kommer jag att fortsätta att predika över de tio budorden. Söndagsäventyret har sommaruppehåll, men det kommer att finnas en låda med lite sommarpyssel som barnen kan ta del av, de mindre under föräldrars överinseende.

Församlingens kassör påminner oss inför sommaren att vaka över vårt givande till församlingen. Under inlednin

gen av året har vi haft goda insamlingar men skönjer en liten dipp under maj. Vi vet också att insamlingarna har en tendens att sjukna under sommaren, även om utgifterna finns kvar.

För ett par veckor sedan hade vi inbrott i kyrkan. Då stals vårt kassaskåp med en begränsad mängd kontanter (panten för de gamla nycklarna) och våra gamla matriklar och andra viktiga papper. Nu har någon lämnat in matriklar och annat innehåll från kassaskåpet till polisen, dock inte pengarna. Vi hoppas att snart få dem tillbaks.

Nästkommande söndag 17/6 gästas vi av familjen Åberg. Då har vi inget möte under förmiddagen utan istället missionsgudstjänst kl 18.00 på kvällen. De som vill äta middag med familjen Åberg är välkomna att göra det i kyrkan kl 17.00. Man behöver anmäla sig till Mirjam Fast senast 15/6. Det finns ett självkostnadspris som inte är klart just nu.

Mattias Eveborn

Be gärna för:

Sommarens kristna konferenser. Om gudsmöten som förvandlar.