Veckobrev Citykyrkan v 20 2018

Fredag 18:e maj

Hej!

I helgen är det ekumenisk Pingstkonferens på Bjärka Säby. Det innebär bibelstudier på lördag 16-18 med Lennart Thörn, och aftonbön i kapellet. På söndag är det friluftsgudstjänst kl 11.00 med medverkande från frikyrkorna i vår stad. Frida Blomberg (Baptistkyrkan) predikar. Barnen har eget möte. Kyrkkaffe och korv finns att köpa, men ta gärna med egen fika korg och dröj kvar i slottsparken. Har du plats i bilen? – Passa på att fråga någon utan bil om de behöver skjuts.

Fyra helger i juli månad kommer vi att ha stugmöten i stället för gudstjänst på söndagar kl 11. Värdarna bjuder på fika, ser till att någon läser ett ord från Bibeln och det blir tillfälle för bön och samtal. Vill du vara värd? 22/7 är fortfarande obokad.

På lördag kl 18:00-20.00 är det också ”Summer outreach” – Barnmöten i Ryds aktivitetspark. Volontärer möts 17.30. Ett event där det händer mycket kul för barnen och det berättas om Jesus.

Pax!

Mattias Eveborn

Pastor

 

Be gärna för:

Barnmöten i Ryd och Pingstkonferensen

Övrig info:

Läs gärna om den kommande Pingstkonferensen som vi har tillsammans med många kyrkor i vår stad på http://pingstkonferens.se/ .

Sommarens barnläger för de som skall börja åk 2 till åk 7 hålls på Östgötagården 2-5 augusti. Anmälan på https://goo.gl/forms/XR68ZZzVUUuxLJpx2 senast 1/6.