Veckobrev Citykyrkan v. 16 2018

Fredag 20:e april

Jag får lov att konstatera att det händer en hel del olika saker i vår församling. Igår hade barnen dansövning samtidigt som vi hade bön i kyrkan. Efteråt möttes församlingsledningen och gudstjänstgruppen för att tala om våra gudstjänster. I morgon har vi loppis. På söndag är det gudstjänst med församlingsmöte efteråt. På tisdag eftermiddag kör vi igång kursen ”My Life Workshop” och på onsdag eftermiddag är det Gemenskapsträff med då Awron Hjort sjunger och berättar.

”My Life Workshop” kan kräva en extra presentation. Det är en kurs där man under sex tillfällen och med hjälp av ett speciellt material tittar på sitt liv och grunnar över varför det har blivit som det blivit. Samtidigt ställer man sig också frågan om Gud har något med detta liv att göra. Kursen passar för alla människor oavsett tro. Nu under våren kommer kursen hållas på tisdagseftermiddagar med start kl 13.00. Till hösten hoppas vi kunna hålla en kurs också för de som är upptagna dagtid. Fundera gärna på om det finns någon i din närhet som kan vara intresserad av kursen och anmäl er till Mirjam Fast eller Josefin

Samuelsson.

Loppisen under lördagen är till förmån för EFKs mission bland barn i Asien. 10-14 är kyrkan öppen och det kommer också serveras fika. Det kan vara lite sent att anmäla sig till försäljning nu, men kom gärna och fynda och mingla bland folk som gästar vår kyrka.

På söndag fortsätter jag att predika över Moseböckerna, nu om Abraham och vad det innebär att vara kallad av Gud.

Ser fram emot att möte er i vår kyrka framöver

Mattias Eveborn

Be gärna för:

Loppisen och ”My Life Workshop”