Veckobrev Citykyrkan v 10 2018

Tisdag 6:e mars 2018

Hej!

Mina barn, låt oss inte älska med tomma ord utan med handling och sanning.” Citaten är en vers ur 1 Johannesbrevet som jag inta hann med att ta upp i söndagens predikan. Så jag passar på att sända med versen och en fråga: Vad innebär det för dig att älska ”med handling och sanning” idag?

För övrigt är det alltid extra roligt med mycket folk i kyrkan. I söndags fick vi plocka in extra stolar i kyrksalen. Det var många nya ansikten i kyrkan och vi hade en högtid med bland annat nattvard och barnvälsignelse.

Nu söndag har ni tillfälle att lyssna på en annan Eveborn, Jonas, som råkar vara min svåger. På söndag finns också möjlighet att hämta ut nycklar till de nya installeras inom kort. Nycklarna kostar 200kr styck. Gamla nycklar kan lämnas åter när låsen väl är utbytta.

Josefin frågar efter någon som kan ställa upp i köket under barnledardagen i Ryttargårdsskyrkan17/3 kl 12-15. Det krävs inget annat än att man tjänstvilligt är där under den tiden. Att ge tid för att barnledare skall få inspiration och uppmuntran är väl investerad tid för Guds rike.

Pax!

/Mattias Eveborn

Pastor

Be gärna för:

Våra missionärer familjen Åberg i Asien och Mehmedovic i Spanien.