Veckobrev Citykyrkan v 7 2018

Tisdag 13:e februari 2018

Idag är det fettisdag. Dagen vi skall äta oss tjocka på semlor innan 40 dagars fasta innan påsken. Enligt vår baptistiska tradition brukar vi inte hålla så hårt på kyrkoårets föreslagna fastetider, men semlor är ju alltid gott att äta…

Om vi bara äter semlor och aldrig fastar får livet slagsida. Under vintermånaderna uppmuntrar vi till att odla goda andliga vanor, vanor som för vår vardag i kontakt med Gud. Fastan är en sådan vana. Den kan praktiseras på olika sätt. Normalt avstår man från kött och sötsaker om man fastar efter kyrkoårets fastetider. Vill du praktisera fasta eller någon annan andlig vana som du vill odla under tiden fram till påsk? Ta del av Citykyrkans undervisning för inspiration.

Inför sportlovslägret nästa vecka har vi lyckats fylla fem av sex tider för kökstjänst. På torsdag kväll från 17.00 och några timmar framåt finns möjlighet att göra en insats i köket. Vi är nästan 100 barn och ledare som tacksamt tar emot hjälp för att lägret skall vara möjligt. Hör av dig till mig om du kan hjälpa till.

/Mattias Eveborn

Be gärna för:

Sportlovslägret nästa vecka. Att Gud får röra vid barnen.