Veckobrev Citykyrkan v 6 2018

Tisdag 6:e februari 2018

I söndags hade vi årsmöte. Det var god stämning och vi har en hel del att vara tacksamma för när det gäller året som gått. Vi har haft god uppslutning på våra samlingar - det gäller både barn och vuxna – och ekonomin är god.

Inför det nya året har vi valt Anderas Öhlin som ordförande, Lars Mattson som kassör, Karl Holmberg som vice kassör och Ing-Marie Ahlberg som sekreterare. Budget är lagd med ett förväntat minusresultat på 75 000:-. Budgeten utgår från ett pessimistiskt scenario kring en ekonomisk osäkerhetsfaktor under kommande år.

Torsdag till söndag under sportlovet (v.8) hålls läger på Östgötagården där ett antal av församlingens barn och ledare deltar. Citykyrkan driver Östgötagården och dess läger tillsammans med församlingar i regionen. I år är Citykyrkan ålagda att hjälpa till med en person i köket under sportlovslägret. Det är sex pass som skall fyllas. Tre har vi redan fyllt, men vi har behov av personer som kan göra kökstjänst torsdag em/kväll (middag 17.30), lördag em/kväll, och söndag morgon/förmiddag. Det krävs inget för-arbete, bara arbetet dessa tider. Skulle någon vilja göra både lördag och söndag finns möjlighet till övernattning.

/Mattias Eveborn

Be gärna för:

Det kommande verksamhetsåret i Citykyrkan, om Andens kraft över alla som är med och arbetar.