Veckobrev Citykyrkan v 4 2018

Torsdag 25:e januari 2018

Just nu sitter jag i Korskyrkan i Västerås. Sedan årsskiftet har jag 25% tjänst på Liljeholmens Folkhögskola för att leda ”Rötter och Riktning”, en fortbildningskurs för församlingsarbetare. Denna vecka har vi uppstartsdagar då jag på olika orter möter kursdeltagarna för att sparka igång terminens studier. Temat för denna termin är ”Andlig fördjupning”. Det är en riktig glädje för mig att möta många människor som jag tidigare inte känt så väl men som jag mycket konkret upplever har samma längtan att få gå vidare tillsammans med Jesus. När vi möts bildar vår längtan en gemensam ”ström” som vi dras med i.

Det är också tanken med församlingen att vi skall bli besmittade av varandra och den längtan efter och de erfarenheter av Gud som vi alla bär med oss. Det händer när vi låter det som är viktigt komma till ytan när vi möts. Gudstjänster, hem- och mikrogrupper och andra tillfällen är blir angelägna mötesplatser när vi ”investerar” av vår längtan och vårt engagemang.

Välkomna till de möten och samlingar vi har framöver. På söndag predikar Lars Mattsson och jag tror att han har något viktigt att dela med sig av.

/Mattias Eveborn

Be gärna för:

Våra gudstjänster, speciellt musiker, mötesledare och predikanter.

Kom ihåg:

Anmäl snarast de barn som skall med på sportlovsläger till mig.