Veckobrev Citykyrkan v 2 2018

Fredag 12:e januari 2018

Nytt år innebär nya möjligheter. Vissa av oss har gett nyårslöften eller på andra sätt satt upp ambitioner för att vi skall göra det bästa av 2018. Vanligast är kanske att ambitionerna rör vår hälsa. Det är bra att vaka över hälsan. Men Bibeln säger så här:

”Kroppsövningar är nyttiga på sitt sätt, men gudsfruktan är nyttig på alla sätt, med sitt löfte om liv både för denna tiden och den kommande.” (1 Tim 4:8)

Det är lätt att sätta upp ambitioner, lite svårare att det faktiskt få en förändring att ske. Under årets första månader kommer vi genom predikningar och på andra sätt lyfta fram vanor och handlingar som gör skillnad i vårt liv med Gud. Vi gör det under rubriken ”Vägar till glädje” för att vi tror att Gud är god och att vi har mycket mer att upptäcka av det goda han vill att vi skall få del av.

Följ med från början, lyssna inte bara på förkunnelse utan se också till börja odla de andliga vanor som kan komma att forma det nya året.

/Mattias Eveborn

Be gärna för:

De i vår församling som på olika sätt utmanas själsliga svårigheter

Övrig info:

På söndag är det pyssel för barnen under gudstjänsten, Söndagsäventyret kör igång 21/1