Veckobrev Citykyrkan v 49 2017

Lördag 9:e december 2017

I söndags fick vi fira 1 advent på ett härligt sätt. Mycket musik och mycket folk i kyrkan. Alltid roligt att sätta in extra stolar. Helena och Mirjam som motorer i firandet tackar alla som ställde upp på olika sätt. Vi fick in ca 8000:- till mission bland barn i Asien.

På söndag har vi julfest och terminsavslutning för söndagsäventyret. Det blir en gudstjänst för alla åldrar följt på grötlunch med skickmackor och andra trevligheter. Josefin har hälsning om det nedan.

Förövrigt har jag varma hälsningar från ett antal av våra äldre medlemmar som jag hunnit ge en julblomma från församlingen. Många lever nära församlingen i hjärtat även om de inte kan komma till våra samlingar.

/Mattias Eveborn

Be gärna för:

Våra äldre medlemmar som inte har kraft att ta sig till gudstjänster.

Hej alla barnfamiljer i Citykyrkan!

Julfest nu på söndag 10/12

Nu på söndag är ni varmt välkomna till församlingens julfest för alla åldrar! Vi kommer att inleda gudstjänsten med ett luciatåg där alla barn som vill får vara med att sjunga. Därefter får vi lyssna till julens berättelser från Bibeln, det blir sång, bönestationer och sedan äter vi julgröt och fikar tillsammans en trappa upp. =)

…med Luciatåg!

De barn som vill vara med i Luciatåget samlas i kyrksalen ombytta och klara kl 10.15 för en genomsjungning av sångerna. Öva gärna sångerna hemma någon gång om ni har möjlighet. Följande sånger kommer sjungas:

-Natten går tunga fjät

-Vi tänder ett ljus i advent

-Vi komma från pepparkakeland

-Midnatt råder

-Blinka lilla stjärna

-Ett litet barn av Davids hus

Självklart får föräldrar vara med i Luciatåget om de yngsta barnen inte vill gå själva.

Hör av er till mig om ni har några frågor!

Varmt välkomna på söndag! Josefin – 0739-779328