Veckobrev Citykyrkan v 46 2017

Torsdag den 16:e november 2017

Några pålysningar:

Ikväll kl 19.00 är alla välkomna till bön. Det pågår en bönestafett i alla EFKs församlingar fram till kongressen i vår då vi skall välja ny(a) missionsdirektor(er). Vi ber för vårt samfund och den framtid vi har.

På söndag möts vi till gudstjänst och får höra Josefin förkunna. Efteråt blir det kyrklunch och församlingsmöte.

Nästa tisdag kl 19.00 har vi bön och samtal om en viktig framtidsfråga för vår församling: Hur skapar vi en församlingsmiljö och mötesplatser dit vi gärna tar med våra vänner, även de som inte delar vår tro.

Nedan har också Mirjam en viktig hälsning inför första Advent.

/Mattias Eveborn

Fira första advent!

Den första advent är det planerat en musikgudtjänst där vi satsar hårt på adventsstämning och insamling till missionen. Detta är ett ypperligt tillfälle för oss alla att bjuda med vänner/grannar/kollegor som inte är kyrkvana. Vem kan motstå musik och julstämning?

I samband med detta kommer vi göra en extra insamling till det missionsprojekt som Helena Renhorn och Mirjam Fast var en del av när vi för ett år sedan sände ut dem på en korttidsmissionsinsats i Indien. Projektet arbetar för att alla barn i Asien ska få en bra uppväxt. Insamling kommer att göras via kollekt, fika och möjlighet att köpa bröd/fikabröd och julkort som församlingsmedlemmar skänkt till detta ändamål.

För att detta ska kunna bli det tillfälle till evangelisation och mission som vi hoppas på så behöver alla som kan bidra.

Helena Renhorn kan man vända sig till om man vill hjälpa till med sång och musik.

Citycross kommer att baka till fikat och ett par av ungdomarna ska även fixa en digital affisch som vi alla kan hjälpa åt att sprida via facebook, mail, sms eller vanlig snigelpost. Om ni kan tänka er att baka bröd eller kaffebröd och kakor till försäljning eller hemmagjorda julkort till försäljning så hör av er till Mirjam Fast.

Alla kan vi delta genom att bjuda in människor och sprida informationen.

Detta kommer bli en riktig höjdare!

/Mirjam

Be gärna för:

Våra vänner som vi gärna skulle vilja se bli en del av vår församling.